Zonnepanelen reinigen? Wij doen het zowel voor bedrijf en particulier in de regio’s Barneveld, Amersfoort, Ede/Wageningen en het Gooi. Na verloop van tijd worden zonnepanelen net als daken vuil door o.a. stof, aanslag en uitwerpselen van vogels.

Waarom zonnepanelen schoonmaken?

Het schoonmaken van zonnepanelen is noodzakelijk om een reden: het rendement. Het rendement kan namelijk gestaag achteruit gaan als dit niet periodiek gebeurt. In de praktijk kan dit tussen de 3 à 5 procent op jaarbasis bedragen. Na 5 jaar kan dit dus rond de 10-15% minder rendement betekenen. Wat ook van invloed kan zijn op de terugverdientijd van de installatie.

Zonnepanelen laten schoonmaken kosten

Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen reinigen. Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn we hier op toegerust en gekwalificeerd. We werken met de beste reinigingsmiddelen en gereedschappen. We kunnen de zonnepanelen uiteraard ook schoonmaken op grote hoogte of moeilijk bereikbare plekken. Voor een perfect resultaat moet u dus bij ons zijn. Interesse? Neem dan contact op met ons.  

Wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgaaf gewenst? Bel dan 06 46 89 02 48 tijdens werkdagen van 9 tot 17 uur. Of mail naar info@vanwessel-glazenwasserij.nl