Wespen bestrijden

 

Wat te doen tegen wespen?

Als schoonmaker krijgen we die vraag vaak van onze klanten. Daarom biedt Van Wessel het weren en bestrijden en wespen als dienst aan. Wespennesten verwijderen we op een professionele en snelle wijze, zodat u er geen last meer van heeft. Binnen 24 uur helpen we u van de wespenplaag af indien u in een straal van 10 kilometer om Barneveld woont.

Wespennest in huis en muur

Wespennesten kunnen op veel plekken ontstaan. De meeste overlast geven agressieve wespen in de directe woonomgeving, in woningen dus. Wespen bouwen graag nesten in muren en spouwen. Als dat bij u ook het geval is of als u het vermoeden heeft dat dat bij u wel eens kan zijn: neem dan contact op met ons. We zorgen ervoor dat de wespenoverlast snel voorbij is.

Wespennest in grond en tuin

Ook in de grond komen vaak wespennesten voor. Deze zijn net als wespennesten in de muur niet altijd even eenvoudig te traceren. Ook in de tuin kunnen wespen daarmee voor veel overlast zorgen uiteraard. Ook dan kunt u ons contacteren. Vakkundige wespenbestrijding doen we net waar u er last van heeft namelijk! En snel, zodat u weldra af bent van de overlast door wespen.

Wespennest verwijderen kosten

De kosten van het verwijderen van een wespennest en het bestrijden van wespen vallen reuze mee. We geven u graag een vrijblijvende prijsopgave. Bel dan 06 46 89 02 48 tijdens werkdagen van 9 tot 17 uur. Of mail naar info@vanwessel-glazenwasserij.nl

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48