U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Terras reinigen

Wij maken uw terras snel en voordelig schoon. Van Wessel doet dit al jaren voor tevreden klanten in vooral Gelderland, maar ook Utrecht en het Gooi. Denk aan plaatsen als Hilversum, Huizen, Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Amersfoort. Laat groene aanslag op tegels verwijderen door ons op vakkundige wijze, zodat u kunt genieten van een mooi en schoon terras.

We hebben namelijk de beschikking over een professionele terrasreiniger voor een optimaal resultaat. Daarmee kunnen we alg verwijderen en wel op de beste manier. Uiteraard maken we ook ander bestratingswerk schoon zoals stoepen en tuinpaden.

Ook groene aanslag op hout zoals houten terrassen en vlonders verwijderen we. Dat geldt ook voor aanverwante zaken als houten schuttingen en hekken. We kunnen kortom uw gehele tuin een grondige opfrisbeurt geven.

Van Wessel biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Meer weten over groene aanslag tegels verwijderen en aanverwanten? Bel dan 06 46 89 02 48 tijdens werkdagen van 9 tot 17 uur. Of mail naar info@vanwessel-glazenwasserij.nl

Niet alleen voor wat terras reinigen kunt u bij ons terecht. Dat geldt ook voor andere schoonmaakdiensten:

Van Wessel kan kortom uw hele woning of bedrijfspand van binnen en buiten vakkundig, snel en voordelig geprijsd schoonmaken!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48