Stoffen bekleding reinigen? Welkom bij Van Wessel! Wij doen dat grondig en vakkundig als professionele meubelreiniger. Dat doen we zowel voor particulieren en bedrijven in Nederland en Vlaanderen. Denk vooral aan stoffen banken en bekleding van stoelen en andere zitmeubels. Van origine zijn we een glazenwassers bedrijf. Vraag van klanten leidde ertoe dat het reinigen van meubels ook is toegevoegd aan onze activiteiten. De focus ligt daarbij op stoffen meubelen. Meubels van ander materiaal maken we echter ook vakkundig schoon. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte voor een of meerdere stoffen meubels laten reinigen? Mail ons dan op info@vanwessel-glazenwasserij.nl of bel 06 46 89 02 48

Stoffen meubels schoonmaken: werkwijze

Het schoonmaken van stoffen meubilair doen we op de best mogelijke manier: met een professionele meubelreiniger maken we de gehele bekleding grondig schoon. Vlekken en kringen worden verwijderd. Na de behandeling heeft u weer frisse en schone meubels.

Ook bekleding en interieur auto’s reinigen

We reinigen tevens de bekleding van auto’s en andere voertuigen. Naast de stoffen bekledingen maken we het hele interieur grondig schoon. Uw auto of wagenpark ziet er dan weer piekfijn uit. Het resultaat is vaak verbluffend!