U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Schoonmaakdiensten op maat

Wilt u schoonmaak op maat in de regio Barneveld, Lunteren, Kootwijkerbroek, Amersfoort of Ede? Van Wessel doet dat voor zowel voor particulieren als bedrijven.

Uw wensen en behoeften qua schoonmaak en reiniging staan dus centraal, zodat maatwerk geleverd kan worden. Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid, een schoonmaakabonnement of pakket af te nemen. Ook deze kunt u zelf invullen.

Interieurverzorging

Een veel voorkomende schoonmaakdienst is interieurverzorging. Dit doen we veel voor bedrijven in de regio. Denk dan vooral aan het reinigen van kantines en kantoorruimtes. 

We reinigen alles in en om uw huis of bedrijf, en zijn daarmee een aanspreekpunt voor complete schoonmaak! Wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgaaf gewenst? Bel dan 06 46 89 02 48 tijdens werkdagen van 9 tot 17 uur. Of mail naar info@vanwessel-glazenwasserij.nl

Professioneel schoonmaken vloeren

Schoonmaken vloeren in de regio Barneveld, Lunteren, Kootwijkerbroek, Amersfoort of Ede nodig? Het reinigen van tapijt en andere vloerbedekking is een specialiteit van ons. Denk aan:

  • reinigen linoleum vloer
  • tegelvloer schoonmaken
  • reinigen tapijt
  • schoonmaken zeilen vloeren
  • reinigen houten vloeren

Kortom voor elke soort vloerbedekking hebben wij de juiste expertise en de apparatuur om deze weer brandschoon te maken. We beschikken over professionele boen-, schrob- en dweilapparatuur en stofzuigers om dit grondig en snel te doen. Naast deze schoonmaak services kent Van Wessel ook andere schoonmaakdiensten als all-round schoonmaak bedrijf, zoals:

Glazen wassen
Gevel reiniging
Dakgoten schoonmaken
Hoge druk reinigen stoepen en terrassen