Wat te doen tegen mieren?

Als glazenwasser en schoonmaker komen we deze ijverige beestjes vaak tegen in de zomer. Daarom biedt Van Wessel het weren en bestrijden en mieren als dienst aan. Mierennesten verwijderen we op een professionele en snelle wijze, zodat u er geen last meer van heeft. Binnen 24 uur helpen we u van de mierenplaag af indien u in een straal van 15 kilometer om Barneveld woont, zoals in Amersfoort, Ede of Nijkerk.

Mierennest in huis en muur

Mierennesten kunnen op veel plekken zitten. De meeste overlast geven mieren in de directe woonomgeving. Denk dan aan uw woningen, zoals de keuken of bijkeuken. Mieren bouwen graag nesten in spouwmuren of in de direct nabijheid van uw huis zoals onder de klinkers van een terras.

Als dat bij u ook het geval is of als u het vermoeden heeft dat dat bij u wel eens kan zijn: neem dan contact op met ons. We zorgen ervoor dat de mierenoverlast snel over is. En op een milieuvriendelijke wijze.

Mierennest onder grond en tuin

Ook in de grond komen vaak mierennesten voor. Ook in de tuin kunnen mieren voor veel overlast zorgen uiteraard. Vakkundige mierenbestrijding doen we net waar u er last van heeft namelijk! En snel, zodat u weldra af bent van de overlast door mieren.

Mierennest verwijderen kosten

De kosten van het verwijderen van een mierennest en het bestrijden van mieren vallen reuze mee. Dit doen we al vanaf € 35. We geven u graag een vrijblijvende prijsopgave. Meer weten?  Bel dan 06 46 89 02 48 tijdens werkdagen van 9 tot 17 uur. Of mail naar info@vanwessel-glazenwasserij.nl