U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Graffiti verwijderen

Snel, goed en vakkundig grafitti verwijderen. Dat is wat we doen in de regio Amersfoort, Barneveld en Ede. Met onze speciale reinigingsapparatuur verwijderen we de grafitti van muren, treinen, containers, bruggen enzovoorts. In principe kunnen we vrijwel alle materiaalsoorten ontdoen van grafitti. We zijn van origine een glazenwassersbedrijf. Onze klanten hebben echter ook behoefte aan overige schoonmaakdiensten, waaronder grafitti verwijderen dus. Vandaar dat we dit ook aanbieden als all-round schoonmaakbedrijf.

Graffiti laten verwijderen: de opties

Het verwijderen van grafitti doen we op drie manieren. De gekozen methode is afhankelijk is van de ondergrond en het soort verf dat gebruikt is: Het schoonmaken doen we in ieder geval altijd milieuvriendelijk waar mogelijk.

  • stoomcleanen
  • met reinigingsmiddel
  • stralen

Graffiti verwijderen stoomcleanen

Met heet water onder hoge druk wordt het oppervlak ontdaan van graffiti. Door de hoge temperatuur wordt de verf week, zodat deze oplost in het hete water. Dit is een milieuvriendelijke methode, omdat er verder geen zware reinigingsmiddelen nodig zijn.

Graffiti verwijderen met reinigingsmiddel

Gladde of geschilderde (niet-minerale) oppervlakken zijn meestal het beste schoon te maken met reinigingsmiddel. Hierbij gebruiken we waar mogelijk biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Graffiti verwijderen door stralen

Optie drie is graffti verwijderen met stralen/vochtstralen. Dan wordt water vermengd met een straalmiddel. Dat middel kan heel zacht zijn om beschadigingen aan het te behandelen oppervlak te voorkomen. Ook dit is een milieuvriendelijke methode.

Voorkomen is beter dan genezen: anti-graffiti coating

Met een anti-graffiti coating beschermt u de ondergrond tegen nieuwe graffiti. Deze kunnen we desgewenst aanbrengen na de schoonmaak.

Kosten grafitti verwijderen en contact

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte om zo prijs van grafitti verwijderen te weten? Mail ons dan op info@vanwessel-glazenwasserij.nl of bel 06 46 89 02 48.

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48