U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Glazenwasser Veenendaal

Zoekt u een professionele glazenwasser in de regio Veenendaal? Welkom bij Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak!

Wij doen namelijk alle soorten glazen wassen, of het nu moeilijk of eenvoudig is. Van ramen wassen en reinigen van een patiowoning tot het glazenwassen van koepels en zonnepanelen op moeilijk bereikbare plekken op hoogte. Zie glazen wassen op hoogte.

Als professionele glazenwasser leveren we vanzelfsprekend kwaliteit, wat tot uiting komt in brandschone ramen en ruiten. En kozijnen, want die nemen we ook mee met het glazen wassen. Zo is alles netjes schoon, en het voorkomt tevens dat de kozijnen aangetast worden door uitwerpselen van dieren en ander aangekoekt vuil.

Ook het milieu staat naast het leveren van kwaliteit hoog op de agenda bij ons. We werken daarom zoveel mogelijk met schoonmaak- en reinigingsmiddelen die milieuvriendelijk zijn.

Glazenwasser Veenendaal voor particulier en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Ook voor non-profit organisaties zoals ziekenhuizen en scholen doen we glazen wassen.

Zoals gezegd hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. We leveren onze glazenwasser diensten tevens tegen scherpe, concurrerende prijzen aan. Zodoende is de prijs/kwaliteit verhouding zonder meer goed te noemen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, en wij vertellen u de mogelijkheden. We zijn telefonisch te bereiken op 06-4689-0248, of via de mail: glazenwasser Veenendaal.

Naast glazen wassen leveren we ook andere, aanverwante schoonmaak services:

Daarmee zijn we dus een compleet schoonmaakbedrijf dat uw bedrijfspand of woning van A tot en met Z kan schoonmaken mocht dat gewenst zijn. Wij doen het als schoonmaak experts graag!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48