U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Glazenwasser in de regio Huizen, Blaricum en Laren

Professionele glazenwasser in de regio Huizen, Blaricum en Laren gezocht?  Welkom bij Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak, de glazenwasser van Het Gooi.

Wij klaren namelijk elke glazenwassers klus. Van ramen wassen op de begane grond tot het wassen van zonnepanelen en ramen op hoge, moeilijk bereikbare plekken. Zie glazen wassen op hoogte.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het spreekt voor zich dat we ruiten en ramen schoon en streeploos opleveren. Daarnaast maken we ook de kozijnen schoon voor een compleet en perfect  resultaat. Zodat uitwerpselen van vogels, spinnen en insecten geen kans krijgt de kozijnen aan te tasten. Dat kijkt dus niet alleen mooier, maar is ook nog eens bevorderlijk voor de levensduur van het houtwerk en schilderwerk.

Niet alleen met uw ramen en kozijnen gaan we zorgzaam om. Dat geldt ook voor het milieu. We werken zoveel mogelijk met schoonmaakmiddelen die het milieu zoveel mogelijk ontzien.

Glazenwasser Huizen zowel voor particulieren als bedrijven

In Huizen en omgeving hebben we naast particulieren ook veel bedrijven als klant. Naast een goede kwaliteit leveren we namelijk ook onze diensten tegen een concurrerende prijs, zodat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is. Informeer geheel vrijblijvend voor een prijsindicatie of als u een andere vraag heeft. Klik op contact glazenwasser Huizen e.o. of bel 06-4689-0248

We verzorgen ook nog andere, verwante schoonmaak services:

 

 

 

 

 

We kunnen kortom uw hele woning of bedrijfspand schoonmaken indien gewenst. Van Wessel als integraal schoonmaakbedrijf draait er de hand niet voor om!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48