U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Glazenwasser Ede en Wageningen

Professionele glazenwasser Ede en Wageningen gezocht? Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak is het adres in de Vallei voor het wassen van uw ramen.

We kunnen elke glazenwassers klus aan. Of het nu om het glazen wassen gaat van een appartementencomplex, of de ramen wassen van een kantoorpand: Van Wessel doet het snel en vakkundig. Ook glazen wassen op hoogte kunnen we met het zogenaamde tuckerpole systeem.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ramen wassen doen we daarom met osmose water. Dat is water zonder mineralen en daarmee water in haar puurste vorm. Zodoende is streeploos glazen wassen mogelijk en uiteraard geeft het verder een kraakhelder resultaat.

Ook maken we de kozijnen schoon, zodat het hele raam schoon opgeleverd wordt. Dit is tevens beter voor het kozijn, omdat dit verkleuring tegen gaat doordat uitwerpselen van dieren verwijderd worden. Ook verlengd dit de levensduur van houtwerk.

Tevens werken we zo milieuvriendelijk mogelijk. De gebruikte schoonmaakmiddelen ontzien het milieu dan ook waar het kan.

Glazenwasser Ede: voor de particuliere en zakelijke markt

Glazen wassen doen we voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Ede. Denk aan huizen, appartementen, kantoren, winkels maar ook hele ziekenhuizen. We hebben er de juiste uitrusting voor.

Van Wessel biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Want een goed en schoon resultaat hoeft niet duur te zijn. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op en bel 06-4689-0248. Mailen kan ook via glazenwasser Ede.

Van Wessel is een integraal schoonmaakbedrijf. Naast glazen wassen bieden we dus ook andere gerelateerde schoonmaakdiensten aan. Denk aan de volgende services:

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48