U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Glazenwasser Bussum & Hilversum

Professionele glazenwasser Bussum & Hilversum gezocht? Welkom bij Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak, het adres voor glazen wassen in Het Gooi.

We gaan geen enkele glazenwassers klus uit de weg. Of het nu om het glazenbewassing gaat van een woonhuis, of het glazen wassen van een heel ziekenhuis: Van Wessel regelt het, ook als het om moeilijk bereikbare plekken gaat waar anderen afhaken, zoals glazenwassen op hoogte.

Als professionele glazenwasser leveren we uiteraard kwaliteit. De ruiten en ramen wassen we met osmose water. Dat is water zonder mineralen, dus water in haar puurste vorm. Dit geeft niet alleen een schoon, maar ook streeploos resultaat voor kraakheldere ramen.

Tevens reinigen we de kozijnen, zodat het hele raamwerk weer spik en span is. Bovendien werkt dit preventief: door het verwijderen van uitwerpselen van dieren en insecten en andere vuiligheid gaat het schilderwerk ook veel langer mee.

Ook het milieu heeft al onze aandacht. Daarom werken we zoveel mogelijk met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten, en is ons hele handelen hier ook naar. Een brandschoon resultaat en het milieu ontzien gaan bij Van Wessel goed samen in ieder geval.

Glazenwasser Bussum voor zowel particulieren als bedrijven

Voor zowel particulieren als bedrijven doen we glazen wassen. Oftewel vooral huizen, appartementen, en kantoren, maar ook scholen, zorginstellingen en winkels.

Van Wessel biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Want niet alleen onze kwaliteit is goed, maar ook de prijs. U hoeft dus niet zelf met de ladder naar buiten toe. Wilt u een prijsopgave of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op en bel 06-4689-0248. Of mail ons via glazenwasser Bussum. We zijn u graag van dienst!

 

Niet alleen voor wat betreft glazen wassen zijn we u graag van dienst. Dat geldt ook voor andere schoonmaakdiensten:

 

 

 

 

 

Van Wessel kan kortom de hele schoonmaak en reiniging van uw woning of bedrijfspand vakkundig, snel en voordelig geprijsd voor u realiseren!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48