U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Glazenwasser Bennekom en Wageningen

Professionele glazenwasser Bennekom, Wageningen en omgeving gezocht?  Welkom bij Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak, de glazenwasser in de regio.

Praktisch iedere glazenwassersklus kunnen wij aan. Of het nu om  ramen wassen op de begane grond gaat tot het reinigen van zonnepanelen of ramen op grote hoogte. Op glazen wassen op hoogte kunt u daar meer over lezen.

Van Wessel staat voor kwaliteit. We leveren alles netjes en schoon op. Niet alleen de ramen zijn glashelder en streeploos, ook de kozijnen en ander aanpalend houtwerk maken we schoon. Voor een mooi totaal resultaat. Dat kijkt niet alleen mooi, maar verlengt ook de levensduur van het houtwerk en schilderwerk.

Niet alleen met uw ramen en kozijnen gaan we zorgzaam om. Hetzelfde geldt voor het milieu. Van Wessel werkt dan ook zoveel mogelijk met schoonmaakmiddelen die milieuvriendelijk zijn.

Glazenwasser Bennekom zowel voor particulieren als bedrijven

In Bennekom en Wageningen hebben we veel klanten. Bij zowel bedrijven als particulieren maken we de ramen schoon. Daarnaast is onze prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. We rekenen immers een scherp tarief. U kunt geheel vrijblijvend bij ons informeren voor prijsindicatie of als u een andere vraag heeft. Klik op contact of bel direct 06-4689-0248

Tevens levert Van Wessel nog  andere professionele schoonmaakdiensten:

We zijn daarmee een loket voor al uw schoonmaak wensen.

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48