U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Glazenwasser Barneveld e.o.

Glazenwasser Barneveld gezocht? Dat zit u hier goed. En ook als u in de regio Amersfoort, Het Gooi en Ede/Wageningen woont. Dit is namelijk ons voornaamste werkgebied. Onze glazenwasser wast niet alleen uw ruiten netjes en zonder strepen, maar neemt ook uw kozijnen mee. Zo bent u altijd verzekerd van een schoon en compleet resultaat, wat bovendien de levensduur van het schilderwerk verlengd. Laat ramen schoonmaken maar aan onze glazenwasser over!

Naast een goede kwaliteit kennen we ook een goede prijs. Ramen en ruiten wassen doen wij voor een scherp tarief. Neemt u met ons contact op voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft. We doen ramen reinigen en wassen voor zowel bedrijven als particulieren. Als glazenwasser zijn we van alle markten thuis.

Bij Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak is er dus altijd een goede, veilige en verantwoorde manier om uw glasbewassing uit te laten voeren, ongeacht de hoogte of moeilijkheidsgraad van een pand. Onze glazenwasser staat klaar voor u! Meer weten of een vrijblijvende prijsopgaaf gewenst? Bel dan 06 46 89 02 48 tijdens werkdagen van 9 tot 17 uur. Of mail naar info@vanwessel-glazenwasserij.nl

Glazen wassen op iedere gangbare hoogte

Wij kunnen in principe glas op alle hoogten en plekken wassen:

Bij van Wessel glazenwasserij en schoonmaak is er dus altijd een goede, veilige en verantwoorde manier om uw glasbewassing uit te laten voeren, ongeacht de hoogte of moeilijkheidsgraad van een pand, onze glazenwasser staat voor u klaar!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48