U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Glazenwasser Almere gezocht? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Van Wessel doet namelijk alle soorten glazen wassen. Van ramen wassen van een rijtjeshuis tot glazen wassen op moeilijk bereikbare plekken op hoogte. Met behulp van een zogenaamde tuckerpole kunnen we ook die klussen aan.

Professionaliteit en kwaliteit zijn voor ons kernwaardes. Brandschone ramen en streeploze ruiten zijn na reiniging dan ook vanzelfsprekend. Tevens nemen we ook de kozijnen mee. Zo ziet het hele raamwerk er weer netjes uit. Bovendien is dit ook goed voor de levensduur van de verflaag op het houtwerk.

Ook proberen we zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Zo reinigen we de ramen met producten die het milieu zoveel mogelijk ontzien en belasten.

Kosten glazen wassen

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, en wij vertellen u de mogelijkheden. We zijn telefonisch te bereiken op 06-4689-0248 of via ons contactformulier.

Naast glazen wassen leveren we ook andere, aanverwante schoonmaak services:

We zijn dus een all-round schoonmaakbedrijf voor zowel ex- als interieur van uw woning of bedrijfspand. Een loket, wel zo handig!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48