U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Dakpannen schoonmaken

Wilt u dakpannen schoonmaken op een professionele manier? Van Wessel is dan het adres in Gelderland en Utrecht. We reinigen dakpannen met een hogedrukreiniger zodat uw dak er weer mooi schoon uit komt te zien. Uw dak ziet er niet alleen mooier uit na deze schoonmaakbeurt: ook de levensduur van de pannen wordt erdoor verlengd. Normaal gesproken gaan dakpannen rond de 30 jaar mee. Indien ze echter periodiek gereinigd worden gaan ze veel langer mee. We verwijderen snel en vakkundig mos, alg en andere aanslag. Zodoende zien bijvoorbeeld uw rode dakpannen er ook weer rood uit en als nieuw.

Aangezien er van boven naar beneden wordt gewerkt kan het gebeuren dat de muren en ramen van uw woning smerig worden tijdens het schoonmaken van uw dak. We zorgen er altijd voor dat de hele buitenkant van uw woning schoon wordt opgeleverd. We reinigen dus de muren en doen het glazen wassen indien nodig. Dit zijn overigens aparte diensten van ons:

Van Wessel is dus ‘één loket’ voor het schoonmaken het exterieur. Meer weten of een vrijblijvende prijsopgaaf gewenst? Bel dan 06 46 89 02 48 tijdens werkdagen van 9 tot 17 uur. Of mail naar info@vanwessel-glazenwasserij.nl

 

 

Mos, de grote vijand van elke dakpan

Vooral mos is de grote vijand van dakpannen. En wel om de volgende redenen:

  • Mos groeit in de naden en kieren van dakpannen en kunnen zodoende de dakpannen omhoog drukken en ontzetten.
  • Mos scheidt een zuur af, wat de dakpannen aantast.
  • De wortels van mos groeien in de poriën van een dakpan en kunnen zo vorstschade veroorzaken.
  • Mos kan in de dakgoot komen en zodoende zorgen voor een verstopte dakgoot met kans op beschadiging.

Dakpannen schoonmaken kosten

We kunnen voor u snel en eenvoudig uitrekenen wat de kosten zijn van het reinigen van uw dak. Deze kosten zijn gebaseerd op o.a. het oppervlak en de bereikbaarheid. Interesse? Bel ons dan op 06 46 89 02 48. Of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48