U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Wilt u uw buitenmuren schoonmaken en/of impregneren en zoekt u daarvoor een professional in de regio Barneveld, Ede en Amersfoort? Dan kunnen wij u als professional helpen!

Buitenmuren impregneren

Buitenmuren impregneren is geen overbodige luxe, en wel om de volgende redenen:

  • geef vocht geen kans, zoals vorstschade of schimmels
  • muren blijven langer mooi
  • algen en mossen krijgen geen kans

Door de buitenmuren te impregneren worden deze muren vochtwerend, zodat de elementen geen kans krijgen.

Werkwijze impregneren buitenmuren

Een vakterm voor impregneren is hydrofoberen. Hydrofoob betekent watervrezend, en hydrofobe stoffen zijn stoffen die waterafstotend zijn of niet of zeer slecht met water te mengen zijn. Het impregneren van buitenmuren gaat met behulp van een lage drukpomp. Het impregneermiddel wordt op uw gevel wordt gespoten en hecht. Het resultaat is dat de gevel van uw woning of pand weer langdurig waterwerend wordt, waardoor mos en alg geen kans krijgt evenals vuil.

Buitenmuren en gevels schoonmaken

Tevens doen we ook reguliere schoonmaak van gevels en buitenmuren. Met een professionele hogedruk reiniger zorgen we ervoor dat de muren er snel weer als nieuw uit komen te zien. Bovendien zorgt schoonmaken van de voegen ervoor, dat de levensduur van deze wordt verlengd. Het reinigen van de gevels zorgt kortom voor een hoger woongenot en het houdt het metselwerk in conditie.

 Wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgaaf gewenst? Bel dan 06 46 89 02 48 tijdens werkdagen van 9 tot 17 uur. Of mail naar info@vanwessel-glazenwasserij.nl

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48