U KUNT ONS BEREIKEN OP 085 130 29 55

U KUNT ONS BEREIKEN OP 085 130 29 55

Terras reinigen?

Wij maken uw terras snel en voordelig schoon. Van Wessel doet dit al jaren voor tevreden klanten in vooral Gelderland, maar ook Utrecht en het Gooi. Denk aan plaatsen als Hilversum, Huizen, Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Amersfoort.Laat groene aanslag tegels verwijderen door ons op vakkundige wijze, zodat u kunt genieten van een mooi en schoon terras.

We hebben namelijk de beschikking over een professionele terrasreiniger voor een optimaal resultaat. Daarmee kunnen we alg verwijderen en wel op de beste manier. Uiteraard maken we ook ander bestratingswerk schoon zoals stoepen en tuinpaden.

Ook groene aanslag op hout zoals houten terrassen en vlonders verwijderen we. Dat geldt ook voor aanverwante zaken als houten schuttingen en hekken. We kunnen kortom uw gehele tuin een grondige opfrisbeurt geven.

Van Wessel biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Meer weten over groene aanslag tegels verwijderen en aanverwanten? Neem dan contact met ons op en bel 085 130 29 55. Of mail ons op info@vanwessel-glazenwasserij.nl We zijn u graag van dienst!

Niet alleen voor wat terras reinigen kunt u bij ons terecht. Dat geldt ook voor andere schoonmaakdiensten:

  • Interieur verzorging
  • Gevel reiniging
  • Dakgoten schoonmaken

Van Wessel kan kortom uw hele woning of bedrijfspand van binnen en buiten vakkundig, snel en voordelig geprijsd schoonmaken!

Bestrating na en voor reinigen met onze professionele hoge druk reiniger: een wereld van verschil!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 085 130 29 55

U KUNT ONS BEREIKEN OP 085 130 29 55