U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Ramen wassen telescoop en hoogtewerker

 

Zoekt u een glazenwasser die ook ramen kan wassen op grote hoogte, of moeilijk bereikbare plekken in de regio Barneveld, Amersfoort en Ede? Welkom bij Van Wessel Glazenwasserij, uw partner voor ruiten en ramen wassen. Of u nu een particulier of bedrijf bent.

Ramen wassen op hoogte is een specialiteit van ons als professionele glazenwasser. Wij gaan letterlijk en figuurlijk verder waar andere glazenwassers afhaken.

Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak doet ramen wassen op hoogte door middel van een ‘’tuckerpole’’. Dit systeem biedt de mogelijkheid om ramen en ruiten op hoogte te wassen. Het systeem werkt met osmose water, dit water is voor 99% gezuiverd. Hierdoor zijn alle mineralen uit het water verwijderd. Op deze manier kunnen wij ramen wassen zonder strepen of andere onzuiverheden. Tuckerpole is ontworpen voor de plekken waar met ladders niet bij te komen is, of waar hoogwerkers zich niet kunnen stempelen. Op deze manier kan er dus overal gewassen worden, hoe slecht of oneven de ondergrond ook is. Wij verzorgen deze speciale glazenwastechniek tot 19 meter.

Tuckerpole is een simpel concept wat werkt met een telescoop steel en een borstel erop. Door de borstel wordt het glas diep gereinigd, hierdoor krijgt u een heldere glans in het glas als het eenmaal opgedroogd is. Doordat het met osmose water gewassen wordt, krijgt u een helder en streeploos resultaat. Bij ramen wassen op hoogte kunnen we dus hetzelfde perfecte resultaat leveren.

Ons tuckerpole systeem is ook uiterst geschikt voor het reinigen van zonnepanelen. Door de borstel zullen uw zonnepanelen dieper gereinigd worden en door het gebruik van osmose water zult u een perfect resultaat bereiken.

Ons bedrijf zet tuckerpole vaak in bij flatgebouwen, kantoorpanden, maar ook scholen en ziekenhuizen profiteren van dit systeem. Het tuckerpole systeem werkt sneller dan met de hand. Hierdoor zult u kosten kunnen besparen, zodat de prijs voor glazenwassen lager uit zal vallen.

Voordelen tuckerpole bij ramen wassen op hoogte:

Ramen wassen op hoogte
Ramen wassen zonder strepen
Ramen wassen van de bovenverdieping in enkele minuten
Ramen wassen op moeilijk bereikbare plaatsen
Naast ramen wassen op hoogte reinigen wij uiteraard ook ruiten en ramen op plekken die eenvoudiger te bereiken zijn. Op deze manier denkt Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak met u mee voor de juiste aanpak en profiteert u van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48