U KUNT ONS BEREIKEN OP 085 130 29 55

U KUNT ONS BEREIKEN OP 085 130 29 55

Groene aanslag op hout verwijderen?

Groene aanslag op hout, zoals houten terrassen en vlonders, kunnen wij effectief verwijderen. Dat geldt ook voor aanverwante zaken als houten schuttingen en hekken. Omdat wij ook specialist zijn in het reinigen van uw terras en gevel, kunnen wij kortom uw gehele tuin een grondige opfrisbeurt geven.

Wij maken al uw houtwerk snel en voordelig schoon. Van Wessel doet dit al jaren voor tevreden klanten in vooral Gelderland, maar ook Utrecht en het Gooi. Denk aan plaatsen als Hilversum, Huizen, Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Amersfoort. Laat de groene aanslag op uw houtwerk door ons op vakkundige wijze verwijderen, zodat u kunt genieten van een mooie en schone tuin.

Van Wessel heeft de beschikking over een professionele hogedrukreiniger voor een optimaal resultaat. Daarmee kunnen we alg verwijderen en wel op de beste manier.

Van Wessel biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Meer weten over groene aanslag op uw houtwerk verwijderen en aanverwanten? Neem dan contact met ons op en bel 085 130 29 55. Of mail ons op info@vanwessel-glazenwasserij.nl. We zijn u graag van dienst!

Niet alleen voor het reinigen van uw houtwerk kunt u bij ons terecht. Wij bieden ook een scala aan andere schoonmaakdiensten:

  • Terrasreiniging
  • Interieur verzorging
  • Gevel reiniging
  • Dakgoten schoonmaken

Van Wessel kan kortom uw hele woning of bedrijfspand van binnen en buiten vakkundig, snel en voordelig geprijsd schoonmaken!

Houtwerk voor en na reinigen met onze professionele hogedrukreiniger: een wereld van verschil!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 085 130 29 55

U KUNT ONS BEREIKEN OP 085 130 29 55