U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

 

Glazenwassen

 

Onze glazenwasser wast niet alleen uw ruiten netjes en zonder strepen, maar neemt ook uw kozijnen mee. Zo bent u altijd verzekerd van een schoon en compleet resultaat, wat bovendien de levensduur van het schilderwerk verlengd. Laat ramen schoonmaken maar aan onze glazenwasser over!

Naast een goede kwaliteit kennen we ook een goede prijs. Ramen en ruiten wassen doen wij voor een scherpe prijs. Neemt u met ons contact op voor een vrijblijvende offerte of als u vragen heeft.

We doen ramen reinigen en wassen voor zowel bedrijven als particulieren. Als glazenwasser zijn we van alle markten thuis.

Bij Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak is er dus altijd een goede, veilige en verantwoorde manier om uw glasbewassing uit te laten voeren, ongeacht de hoogte of moeilijkheidsgraad van een pand, onze glazenwasser staat klaar voor u!

Glazenwassen op 26 meter hoogte. Onze glazenwasser verzorgt speciaal glazenwassen door middel van een ‘’tuckerpole’’. Dit systeem werkt met osmose water, dit water is voor 99% gezuiverd. Hierdoor zijn alle mineralen uit het water verwijderd. Op deze manier laat het geen strepen of andere onzuiverheden achter op uw raam. Tuckerpole is ontworpen voor de plekken wat ladders niet aankunnen of waar hoogwerkers zich niet kunnen stempelen. Op deze manier kan er dus overal gewassen worden, hoe slecht of oneven de ondergrond ook is.

Tuckerpole

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

  • glazenwassen d.m.v. een ladder
  • glazenwassen d.m.v. een hoogwerker (tot ruim 30 meter)
  • glazenwassen d.m.v. het tuckerpole systeem (tot 19 meter)
  • eenmalig of periodiek glazenwassen

Bij van Wessel glazenwasserij en schoonmaak is er dus altijd een goede, veilige en verantwoorde manier om uw glasbewassing uit te laten voeren, ongeacht de hoogte of moeilijkheidsgraad van een pand, onze glazenwasser staat voor u klaar!

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48

U KUNT ONS BEREIKEN OP 06 46 89 02 48